Οι δράσεις μας

7ος Κύκλος Project Future: Οι 7 Τομείς Εκπαίδευσης

piraeus bank

7 Οκτωβρίου 2021 | 5'

7ος κύκλος Project Future της Τράπεζας Πειραιώς! Ένα μικρό μεγάλο άλμα για τους νέους της χώρας μας!

Το Project Future, το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς επιστρέφει με τον 7ο κύκλο του ο οποίος θα διεξαχθεί, online, σε όλη την Ελλάδα, ενισχυμένος με μαθήματα στους τομείς του business και της τεχνολογίας σε συνεργασία με το LinkedIn Learning.

Το πρόγραμμα συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία, σε συνεργασία με το ReGeneration, με 3.248 νέους να έχουν εκπαιδευτεί μέσω του Project Future και του ReGeneration και το 78% των 5 πρώτων κύκλων, να έχει ήδη βρει μία θέση εργασίας σε κάποια από τις περισσότερες από 820 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Μπαίνοντας στο projectfuture.gr και δηλώνοντας συμμετοχή έως την 1η Νοεμβρίου, οι νέοι της χώρας μας έχουν τη δυνατότητα να εξειδικευτούν σε έναν από τους 7 καινοτόμους πυλώνες εκπαίδευσης:

Κατά το πρώτο μέρος της εκπαίδευσης, του 7ου κύκλου Project Future, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν ένα 4ήμερο training, το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη σημαντικών soft skills τόσο για την επαγγελματική, όσο και για την προσωπική τους ανάπτυξη. Κατά τη διάρκεια του  training θα διεξαχθούν δύο νέα master classes, το Digital Transformation Master Class από την Code.Hub και το Financial Literacy Master Class από το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού.

Πιο συγκεκριμένα :

  • Digital Transformation Masterclass σε συνεργασία με την Code.Hub:

Πρόκειται για ένα masterclass αφιερωμένο στον ψηφιακό κόσμο, στον τρόπο που επηρεάζει την αγορά και σε όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι νέοι επαγγελματίες γύρω από τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

  • Financial Literacy σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Aλφαβητισμού:

Μία ολοκληρωμένη διάλεξη για την κατανόηση της σύγχρονης και μελλοντικής οικονομικής εγχώριας και παγκόσμιας πραγματικότητας, με θεματικές γύρω από τις προκλήσεις της νέας εποχής, τις αποταμιεύσεις, τις επενδύσεις και τις νέες τάσεις της Χρηματοοικονομικής.

Με κάθε αίτηση στο πρόγραμμα, όλοι οι νέοι έχουν τη δυνατότητα να λάβουν δωρεάν μια άδεια χρήσης για την πλατφόρμα του LinkedIn Learning και να αποκτήσουν πρόσβαση σε  περισσότερα από 9.500 online μαθήματα.

Δήλωσε συμμετοχή στον 7ο κύκλο του Project Future, εξειδικεύσου και διεκδίκησε τη θέση εργασίας που σου ταιριάζει!

A Story About