Οι δράσεις μας

Δυναμικά συμμετείχε στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2021 η Winners Running Team της Τράπεζας Πειραιώς

EBRD

15 Σεπτεμβρίου 2021 | 5'

Με ενθουσιασμό επέστρεψαν στη δράση οι δρομείς που μετείχαν στον 9ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Έχοντας ως σύμμαχο τον καλό καιρό, χιλιάδες αθλητές διένυσαν τις διαδρομές των 21 και των 5 χλμ. μέσα στους δρόμους της πρωτεύουσας, υπό τις επευφημίες των κατοίκων της πόλης.

Δυναμικά συμμετείχε η  Winners Running Team της Τράπεζας Πειραιώς, με 125 εργαζόμενους από την Αττική και την ευρύτερη περιφέρεια.

Η ενίσχυση του αθλητισμού, βρίσκεται στον πυρήνα της κοινωνικής δραστηριότητας και είναι από τις προτεραιότητες της Τράπεζας Πειραιώς στο πλαίσιο των δράσεων του Ευ Ζην. Οι εργαζόμενοι μας  ενστερνίζονται τα ιδεώδη της άμιλλας και του υγιούς συναγωνισμού.

Στον φετινό Ημιμαραθώνιο, από την Winners Running Team, πρώτευσαν ο Χαράλαμπος Θωμάκος, από το κατάστημα της Τράπεζας στο Παγκράτι, με χρόνο 1:40:22 και στα 5 χλμ η Χριστίνα Τσούμπα, από την Διεύθυνση Διαχείρισης Διαθεσίμων, με χρόνο 0:25:14, ενώ όλα τα μέλη της ομάδας έτρεξαν με τον ίδιο ενθουσιασμό.

Η Τράπεζα Πειραιώς, μέσω της συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ, στηρίζει τον κλασικό αθλητισμό συνολικά, και στο πλαίσιο αυτό, είναι Χορηγός στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας, ένα αθλητικό γεγονός, το οποίο από το 2012 δίνει την ευκαιρία σε χιλιάδες άνδρες και γυναίκες να λάβουν μέρος σε μια γιορτή για την πόλη των Αθηνών.

Ο Ημιμαραθώνιος 2021 πραγματοποιήθηκε στις 12 Σεπεμβρίου με εφαρμογή των κανόνων και οδηγιών του ΕΟΔΥ, μέσω Υγειονομικών Πρωτοκόλλων, και περίπου 10 χιλιάδες εγγεγραμμένους στις δύο διαδρομές, των 21,1 χιλιομέτρων και των 5 χιλιομέτρων.


A Story About