Επιχειρείν

PIREAEUS TOURISM 360o
Η επιτυχία της επιχείρησής σας είναι και δική μας υπόθεση

piraeus bank

24 Ιουνίου 2021 | 5'

ΠΕΙΡΑΙΩΣ TOURISM 360o
Η επιτυχία της επιχείρησής σας είναι και δική μας υπόθεση!

Στην Τράπεζα Πειραιώς πιστεύουμε στην ξεχωριστή θέση που κατέχει ο κλάδος του τουρισμού στην Ελληνική οικονομία. Ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητα των μικρών και μεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων με ειδικά σχεδιασμένες προτάσεις και λύσεις.

Με το Πειραιώς Tourism 360° συμβάλουμε στην επιτυχία των επιχειρήσεων του Τουριστικού κλάδου ενόψει της νέας σεζόν, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη πρόταση προϊόντων και υπηρεσιών ενώ παράλληλα, επιβραβεύουμε τη συνολική συνεργασία τους με την Τράπεζα.

Τα προνόμια που προσφέρει το Πειραιώς Tourism 360° περιλαμβάνουν:

σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία σε  συνεργασία με Αναπτυξιακούς  Εθνικούς & Ευρωπαϊκούς Φορείς παρέχοντας ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους καθώς και ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο στήριξης από εξειδικευμένο σύμβουλο της Τράπεζας, στις επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα.

✓ έξυπνες λύσεις για τη βέλτιστη διαχείριση του ταμείου και των καθημερινών συναλλαγών της επιχείρησης, όπως παροχή της υπηρεσίας DCC (Dynamic Currency Conversion), με μηδενική προμήθεια για συναλλαγές με κάρτες έκδοσης εκτός ευρώ, και απευθείας χρέωση στο νόμισμα της χώρας τους, καθώς και της υπηρεσίας tax free shopping για αύξηση των πωλήσεων και των εσόδων. Επιπλέον, ειδικές τιμολογήσεις σε υπηρεσίες επιταγών, POS, εταιρικές πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, καθώς και για τη διενέργεια μισθοδοσίας του προσωπικού.

συμμετοχή σε προγράμματα που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης, όπως το yellow business, το νέο Πρόγραμμα Καθημερινής Επιβράβευσης για τις Μικρές Επιχειρήσεις και τους Ελεύθερους Επαγγελματίες της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο τους επιβραβεύει με yellows για τη συνεργασία τους με την Τράπεζα, δίνοντας τη δυνατότητα να τα εξαργυρώνουν στους Συνεργάτες του Προγράμματος, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν αποκλειστικές προσφορές από συνεργαζόμενες με το Πρόγραμμα επιχειρήσεις.

ένα κανάλι προβολής της επιχείρησης μέσω του Ψωνίζω στη Γειτονιά’, ενός καινοτόμου προγράμματος που στηρίζει δυναμικά τις μικρές επιχειρήσεις και την τοπική οικονομία κάθε γειτονιάς σε όλη την Ελλάδα, με σύμμαχο την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ). Με τη συμμετοχή της επιχείρησης στο πρόγραμμα ‘Ψωνίζω στη Γειτονιά’ παρέχονται μια σειρά από προνόμια, χωρίς καμία επιβάρυνση, όπως η προβολή της επιχείρησης στα προωθητικά μέσα του προγράμματος και στο psonizostigeitonia.gr. Επιπλέον, κάθε εβδομάδα, και μέχρι 31/12/2021, η επιχείρηση μπαίνει σε κλήρωση* για να κερδίσει €1.000 για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων της.


Σημείωση : Από το πρόγραμμα Ψωνίζω στη Γειτονιά εξαιρούνται καταλύματα και ξενοδοχεία
*Οι κληρώσεις αφορούν χρονικά διαστήματα πλήρους λειτουργίας της αγοράς.

A Story About