Καθημερινή Τραπεζική

Εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση στην Τράπεζα Πειραιώς: Eύκολα, γρήγορα και απλά!


22 Απριλίου 2021 | 5'

Σε μια εποχή που προέχει η ασφάλεια και η υγεία μας, η Τράπεζα Πειραιώς δημιουργεί τις ανάλογες συνθήκες για ασφαλείς, εύκολες γρήγορες συναλλαγές για τους πελάτες του Personal Banking.

Από την ηρεμία και την απόσταση του σπιτιού ή από οπουδήποτε αλλού, υπάρχει η δυνατότητα οι Personal Banking πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς να συνομιλήσουν από την οθόνη του υπολογιστή τους ή του κινητού τους με video κλήση με τον συνεργάτη τους και να προχωρήσουν στην αγορά ασφαλιστικού* ή και επενδυτικού προϊόντος!

Η μοναδική εμπειρία της εξ αποστάσεως τραπεζικής εξυπηρέτησης, δίνει τη δυνατότητα να αποκτηθούν, γρήγορα,εύκολα και απλά, προϊόντα χωρίς να είναι αναγκαία κάποια επίσκεψη στο κατάστημα.

Μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Προσωπικό Συνεργάτη στο κατάστημα της Τράπεζας είναι αρκετή για να προγραμματιστεί η συνάντηση μέσω της εφαρμογής MS Teams.

Στη συνέχεια με ένα click, ο Προσωπικός Συνεργάτης θα βρεθεί στην οθόνη και θα ολοκληρώσει μαζί με τον πελάτη όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, εύκολα, γρήγορα και με την ασφάλεια της ψηφιακής υπογραφής μέσω winbank.

* Η Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε., ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, ασκεί τη δραστηριότητα της διανομής των ασφαλιστικών προϊόντων, στο όνομα και για λογαριασμό των ασφαλιστικών εταιρειών με τις οποίες διατηρεί συνεργασία.

A Story About