Οι δράσεις μας

Έρχεται ο 6ος Κύκλος Project Future!


11 Μαρτίου 2021 | 5'

6ος κύκλος Project Future! Η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει να στηρίζει το μέλλον των νέων


Ο 6ος κύκλος Project Future επιστρέφει online, σε όλη την Ελλάδα και ενισχυμένος με μαθήματα στους τομείς του business και της τεχνολογίας σε συνεργασία με το LinkedIn Learning. Μπαίνοντας στο projectfuture.gr και δηλώνοντας συμμετοχή ως τις 30 Μαρτίου, οι νέοι της χώρας μας έχουν τη δυνατότητα  να εξειδικευτούν σε καινοτόμους πυλώνες:

Με κάθε αίτηση στο πρόγραμμα, ο νέος ή η νέα έχει τη δυνατότητα να λάβει δωρεάν μια άδεια χρήσης για την πλατφόρμα του LinkedIn Learning και να αποκτήσει πρόσβαση σε  περισσότερα από 9.500 online μαθήματα.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το Project Future, το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς, στηρίζει τους νέους της χώρας και «ανοίγει» την αγορά εργασίας για τους νέους πτυχιούχους.

Σε συνεργασία με το ReGeneration, το μεγαλύτερο πρόγραμμα εκπαίδευσης και αμειβόμενης απασχόλησης στην Ελλάδα, η Τράπεζα Πειραιώς επιδιώκει μέσω του Project Future, να γεφυρώσει το χάσμα που υπάρχει μεταξύ της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της αγοράς εργασίας.

Η Τράπεζα Πειραιώς, από το 2018, υλοποιεί τον Οκτώβριο και τον Μάρτιο κάθε έτους, με συνέπεια το Project Future και το προσαρμόζει στις ανάγκες της αγοράς εργασίας, στηρίζοντας την ελληνική κοινωνία και οικονομία. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους πτυχιούχους έως 29 ετών με καθόλου ή έως τρία χρόνια εργασιακή εμπειρία.

Όσοι νέοι ολοκληρώσουν επιτυχώς τα στάδια αξιολόγησης του προγράμματος Project Future, ξεκινούν την εκπαίδευσή τους, η οποία απαρτίζεται από  δύο μέρη:

    • ένα τριήμερο training, το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη των προσωπικών και επαγγελματικών τους δεξιοτήτων.
    • εξειδικευμένη εκπαίδευση σε καίριους τομείς, που ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς

    Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, τα βιογραφικά των συμμετεχόντων αναρτώνται στην πλατφόρμα του ReGeneration και παραμένουν διαθέσιμα  σε περισσότερες από 700 συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις για ένα χρόνο, με στόχο την απορρόφησή τους σε θέση εργασίας, με τουλάχιστον εξάμηνη σύμβαση και ελάχιστο μισθό €750 μικτά.

    Για την υλοποίηση του προγράμματος, πολύτιμη είναι η συμβολή των Google, Facebook, LinkedIn Learning, Code.Hub, της EY Ελλάδος, καθώς επίσης και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς και του ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών.

A Story About