Οι δράσεις μας

Επιβράβευση Φοιτητών μέσω του Check in Class

piraeus bank

22 Μαρτίου 2021 | 5'

Η Τράπεζα Πειραιώς επιβραβεύει τους φοιτητές για τη συνέπειά τους στη μάθηση και τη γνώση

Στο εαρινό εξάμηνο συνεχίζεται το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Check In Class» και e-Class της Τράπεζας Πειραιώς για τους φοιτητές, μαζί με τη λειτουργικότητα Check In Class Notes. Το πρόγραμμα ανταποκρίνεται και στις νέες συνθήκες παρακολούθησης των μαθημάτων στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που δημιουργεί ο Covid-19.

Είσαι φοιτητής και θέλεις να συμμετάσχεις στο πρόγραμμα; Η διαδικασία είναι πολύ απλή.
Άνοιξε το smartphone σου, κατέβασε την εφαρμογή Check In Class app, και κάνε “check in”. Μάθε αμέσως αν κέρδισες κάποιο δώρο.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν σπουδαστές όλων των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, καθώς και οι εγγεγραμμένοι σε 22 Ιδιωτικά Κολέγια, για το σύνολο των προγραμμάτων σπουδών.

Ο φοιτητής συλλέγει συμμετοχές μέσα από την απόκτηση κάποιου προϊόντος της Τράπεζας, για τις κληρώσεις που θα του φέρουν μεγαλύτερα δώρα: tablets και Prepaid Gift Cards.

Μια ακόμη λειτουργικότητα της εφαρμογής είναι το “Check In Class Notes”. Οι φοιτητές – χρήστες ανταλλάσσουν με τους συμμαθητές τους τις σημειώσεις από τα μαθήματα αλλά και τις γνώσεις τους, μαζεύουν Note-Points και "ξεκλειδώνουν" Badges.

Για το πρώτο ανέβασμα σημειώσεων αποδίδονται στους χρήστες 2.500 Note-Points που μπορούν να μετατρέψουν σε yellows! Κάθε φορά που οι φοιτητές κάνουν Check In από το smartphone τους, μαθαίνουν αν κέρδισαν ένα δώρο σε στιγμιαία κλήρωση που πραγματοποιείται μέσω της ειδικής εφαρμογής Check In Class app.

Παράλληλα, συλλέγουν συμμετοχές για κληρώσεις μεγαλύτερων δώρων. Τις συμμετοχές αυτές μπορούν να τις ενεργοποιήσουν αποκτώντας κάποιο από τα προϊόντα της Τράπεζας Πειραιώς που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες τους.

Στη Μεγάλη Κλήρωση που πραγματοποιήθηκε για το Χειμερινό Εξάμηνο, τυχεροί φοιτητές, ως επιβράβευση για τη συνέπειά τους στη μάθηση και τη γνώση, κέρδισαν 15 Tablets και 15 Prepaid Gift Cards.

Το μήνυμα «Όσα περισσότερα Check In Class κάνεις, τόσο περισσότερο κερδίζεις» έχει ήδη αγκαλιαστεί από περισσότερους από 100.000 φοιτητές σε 80 πόλεις σε όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας που έχουν συμμετάσχει στην ενέργεια.

Στην εφαρμογή παρουσιάζεται επίσης το Project Future, το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς που συνδέει την εκπαίδευση των νέων με την αγορά εργασίας, ώστε να ενημερωθεί η φοιτητική κοινότητα και ιδιαίτερα οι τελειόφοιτοι των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.


A Story About