Επιχειρείν

Η Τράπεζα Πειραιώς ενισχύει τα e-shops των Επιχειρήσεων

Η Τράπεζα Πειραιώς ενισχύει τα e-shops των Επιχειρήσεων

8 Ιανουαρίου 2021 | 5'

Τα ειδικά διαμορφωμένα εργαλεία για e-shop της Τράπεζας Πειραιώς εξασφαλίζουν σε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις τις πιο σύγχρονες και ασφαλείς λύσεις για εισπράξεις με κάρτες.

Με λύσεις για μικρά και μεγάλα e-shops, εξασφαλίζει γρήγορες και ασφαλείς ηλεκτρονικές αγορές από επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια τους, σε μία δύσκολη συγκυρία, να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους. Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζοντας τις επιχειρήσεις και συμβάλλοντας στην ενίσχυση των πωλήσεων τους, επεκτείνει την προσφορά για μηδενικά έξοδα ενεργοποίησης της διασύνδεσης των e-shop μέχρι και τον Μάρτιο του 21’. Επιπλέον, σας προσφέρει μία σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες που θα κάνουν την επιχείρησή σας ακόμα πιο ανταγωνιστική.

Μέσω της υπηρεσίας easypay POINT σας προσφέρεται η δυνατότητα να παρέχετε υπηρεσίες εξόφλησης λογαριασμών διαφόρων δικαιούχων Οργανισμών / Εταιριών στους πελάτες σας, με χρήση μετρητών ή καρτών, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο την κερδοφορία σας. Παράλληλα, μπορείτε να αξιοποιήσετε το καινοτόμο εργαλείο χρηματοδότησης Πειραιώς Επιχειρείν Ανοικτό POS, το οποίο παρέχει στην επιχείρησή σας χρηματοδότηση άμεσα συνδεμένη με τις πωλήσεις που πραγματοποιούνται μέσω POS. Πρόκειται για έναν λογαριασμό με διττό χαρακτήρα που λειτουργεί ως καταθετικός και ως Ανοικτό Κεφάλαιο Κίνησης.

Επιπλέον μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ειδικά διαμορφωμένες υπηρεσίες για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου

  • - Δυνατότητα δόσεων και προεξόφλησης δόσεων
  • - One click Pay
  • - Σύγχρονα διαχειριστικά εργαλεία
  • - Πολλαπλές επιλογές τεχνικής διασύνδεσης

Τέλος, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα οφέλη που σας προσφέρει το πρόγραμμα επιβράβευσης για επιχειρήσεις, yellow business αλλά και τη δράση υποστήριξης για την τοπική επιχειρηματικότητα «Ψωνίζω στη γειτονιά». Ενισχύστε τις πωλήσεις σας και ανακαλύψτε όλες τις λύσεις που σας προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς.