Επιχειρείν

Υπηρεσίες ePOS Paycenter για το eshop σας


4 Δεκεμβρίου 2020 | 5'

Με τις επιχειρήσεις άλλα και τους καταναλωτές να επιδιώκουν τη χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, ως επιπλέον μέτρο ασφάλειας απέναντι στον COVID-19, η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει στις επιχειρήσεις τις πιο σύγχρονες και ασφαλείς λύσεις για εισπράξεις με κάρτες.

Η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει στις Μικρές Επιχειρήσεις λύσεις για την ενίσχυση της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας μέσα από πολλαπλούς τρόπους πληρωμών και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.  Με γρήγορες online διαδικασίες και με ένα ραντεβού στο κατάστημα, η Μικρή Επιχείρηση μπορεί να ενισχύσει το e-shop της με σύγχρονα συστήματα αποδοχής καρτών. Οι λύσεις του ePOS Paycenter παρέχουν ασφάλεια, ταχύτητα και τα κατάλληλα εργαλεία για την καλύτερη διαχείριση των eCommerce συναλλαγών.

Λύσεις για το e-shop

  • Δυνατότητα δόσεων και προεξόφλησης δόσεων
  • One click Pay
  • Σύγχρονα διαχειριστικά εργαλεία
  • Πολλαπλές επιλογές τεχνικής διασύνδεσης

Ενισχύστε τις πωλήσεις και τη ρευστότητα της επιχείρησής σας και εκμεταλλευτείτε την προσφορά για μηδενικά έξοδά ενεργοποίησης μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου.

Επιλέξτε τη λύση που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας ανάμεσα στις προσφερόμενες υπηρεσίες του ePOS Paycenter.  


A Story About