Επιχειρείν

Καθημερινή Τραπεζική για Επιχειρήσεις από την Τράπεζα Πειραιώς


10 Δεκεμβρίου 2020 | 5'

Μέσα από ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα και υπηρεσίες η Τράπεζα Πειραιώς στέκεται δίπλα στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες. Συνδυάζοντας τη γνώση της αγοράς, την πολύχρονη εμπειρία και την τεχνογνωσία, αναγνωρίζει τις ανάγκες που έχει η απαιτητική καθημερινότητα μίας επιχείρησης και προσφέρει ευέλικτες λύσεις και τα κατάλληλα εργαλεία .

Με λύσεις για τις εισπράξεις , τις πληρωμές και τους λογαριασμούς της επιχείρησής σας η Τράπεζα Πειραιώς σας παρέχει ολοκληρωμένη κάλυψη.

Οι Λογαριασμοί Όψεως Επιχειρήσεων αποτελούν το εργαλείο εκείνο για την κάλυψη των καθημερινών και έκτακτων αναγκών μίας επιχείρησης ενώ παράλληλα μπορείτε να επιλέξετε κάποιον από τους ειδικούς λογαριασμούς για εισροές σε συνάλλαγμα. Παράλληλα , η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει πολλαπλές υπηρεσίες Εμβασμάτων για άμεση πίστωση και διαθεσιμότητα των χρημάτων της επιχείρησης. Ένα ακόμα διαθέσιμο εργαλείο αποτελούν και οι υπηρεσίες Εισπράξεων στο κατάστημά σας με τερματικά αποδοχής καρτών, παρέχοντας επιπλέον υπηρεσίες δόσεων και προεξόφλησης δόσεων για την επιχείρησή σας.

Ακόμη, μπορείτε να επιλέξετε τις Εταιρικές κάρτες πληρωμών (πιστωτικές, χρεωστική, προπληρωμένη και καταθετική), για κάθε επαγγελματική ανάγκη, όπως για διαχωρισμό και διαχείριση δαπανών, κάλυψη ρευστότητας και μικροχρηματοδότηση.

Η καθημερινότητα μίας επιχείρησης είναι ιδιαίτερα απαιτητική και για αυτό η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει τα κατάλληλα προϊόντα και υπηρεσίες συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση χρόνου και κόστους για τις τραπεζικές σας εργασίες.