e-banking

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες της Piraeus business e-banking


14 Δεκεμβρίου 2020 | 5'

Στο Piraeus business e-banking, μέσω εξουσιοδοτημένων χρηστών, μπορείτε να διαχειρίζεστε τα εταιρικά σας προϊόντα, κάνοντας την καθημερινότητα σας πιο εύκολη. Παρακάτω θα δείτε βασικές υπηρεσίες που σας βοηθούν να αξιοποιήσετε ακόμα περισσότερο την Ηλεκτρονική Τραπεζική της Τράπεζας Πειραιώς. 

  • Σύνδεση / Αποσύνδεση της χρεωστικής κάρτας Business Debit με Τραπεζικό Λογαριασμό
    Μέσα από την υπηρεσία Piraeus business e-banking μπορείτε να συνδέσετε/αποσυνδέσετε τους λογαριασμούς που συνδέονται με τη χρεωστική κάρτα Business Debit . Η σύνδεσή της κάρτας με τους λογαριασμούς, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα χρήματά σας, όλο το 24ωρο.
  • Τροποποίηση ορίων συναλλαγών στη χρεωστική κάρτα Business Debit
    Μπορείτε να ορίσετε εσείς το ημερήσιο όριο αγορών και αναλήψεων της χρεωστικής σας κάρτας ή/και να το αλλάζετε ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.
  • Χρήση επιχειρηματικών ορίων «Ανοικτό Επιχειρείν» μέσω Piraeus e-banking
    Έχετε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής χρήσης των ορίων σας μέσω του Piraeus e-banking, χωρίς να είναι απαραίτητη η επίσκεψή σας σε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς. Με τη λειτουργικότητα αυτή, εξασφαλίζετε άμεση ρευστότητα 24/7 και επιπλέον απολαμβάνετε ταχύτητα, αξιοπιστία και ασφάλεια στις συναλλαγές σας.
  • Έγκριση συναλλαγών άλλων χρηστών
    Για την ολοκλήρωση εγχρήματων συναλλαγών, μπορείτε να ορίζετε ως προϋπόθεση, ενέργειες από ένα συνδυασμό εξουσιοδοτημένων χρηστών. Αυτός ο μηχανισμός εγκρίσεων απαιτεί ενέργειες από πολλαπλούς χρήστες με διαφορετικό εγκριτικό επίπεδο. Μάθετε Περισσότερα εδώ
  • Εμφάνιση ενημερωτικών καταστάσεων συναλλαγών καρτών μέσω POS/ePOS
    Μέσα από την υπηρεσία Piraeus business e-banking μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις ενημερωτικές καταστάσεις συναλλαγών καρτών μέσω POS και να λαμβάνετε e-statements συναλλαγών POS/ePOS όπου και αν βρίσκεστε.
  • Παρακολούθηση κινήσεων business χρεωστικών, πιστωτικών και καταθετικών καρτών
    Με την παρακολούθηση των κινήσεων της κάρτας σας, διατηρείτε τον έλεγχο των επαγγελματικών σας δαπανών και εξασφαλίζετε την καλή λειτουργία της επιχείρησής σας.
  • Υπηρεσία online Μετατροπής Συναλλάγματος
    Mέσω Piraeus e-banking τώρα μπορείτε να κάνετε μετατροπή συναλλάγματος απλά μεταφέροντας χρήματα μεταξύ λογαριασμών σας που είναι σε διαφορετικά νομίσματα (πχ. EURO σε USD). Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται για τα 9 κυριότερα νομίσματα. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.
  • Έκδοση Πειραιώς Business Prepaid
    Η άυλη προπληρωμένη κάρτα Πειραιώς Business Prepaid εκδίδεται άμεσα οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο 24ωρο, από όπου και αν βρίσκεστε. Φορτίζεται από τον λογαριασμό της επιχείρηση σας μέσω της υπηρεσίας Piraeus business e-banking. Σας εξυπηρετεί σε συναλλαγές εξ αποστάσεως, όπως αγορές μέσω internet ή τηλεφώνου αλλά και πληρωμές λογαριασμών, όπου δεν απαιτείται η παρουσία φυσικής κάρτας. Με την προπληρωμένη κάρτα Πειραιώς Business Prepaid ελέγχετε κάθε στιγμή τη χρήση της κάρτας σας. Μάθετε περισσότερα εδώ.
  • Έκδοση και πληρωμή e-Παραβόλου
    Μέσα από την υπηρεσία Piraeus business e-banking μπορείτε να εκδώσετε και να πληρώσετε e-Παράβολο. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.
  • Αποστολή κινήσεων λογαριασμού με email
    Στο Piraeus business e-banking έχετε τη δυνατότητα να αιτηθείτε Αποστολή Κινήσεων Λογαριασμών με e-mail. Μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο αρχείου που θέλετε να λαμβάνετε την ενημέρωση καθώς και κάθε πότε σας εξυπηρετεί να αποστέλλεται η ενημέρωση στο email που θα δηλώσετε κατά την αίτησή σας.
  • Διαχείριση εμβασμάτων
    Μέσα από την υπηρεσία Piraeus business e-banking μπορείτε να διαχειρίζεστε τα εμβάσματα της επιχείρησής σας. Περισσότερες πληροφορίες για τα εμβάσματα , μπορείτε να βρείτε εδώ