Smart Living

Ασφάλιση Υγείας: Η NN Hellas Πάντα Δίπλα σας


17 Δεκεμβρίου 2020 | 5'

Είστε τόσο ασφαλείς, όσο… αισθάνεστε;

H NN Hellas δεσμεύεται να συνεχίσει να είναι δίπλα στους ανθρώπους για να φροντίζουν όσα έχουν πραγματικά σημασία για εκείνους. Με σύγχρονη αντίληψη, ευαισθησία και με αξιόπιστα προγράμματα ασφάλισης υγείας, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις κάθε εποχής, προσφέρει σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, μία ευρεία γκάμα  επιλογών για τη δική σας προστασία, αλλά και των αγαπημένων σας.

Ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα μπορεί να διαμορφώσει, με προσιτό κόστος, καλύτερες συνθήκες για την προστασία του απόλυτου αγαθού, της υγείας σας.

Η παγκόσμια υγειονομική κρίση έδειξε πόσο ευάλωτοι είμαστε και οδήγησε στην επιβολή απαραίτητων μέτρων προστασίας προκειμένου να μείνουμε ασφαλείς και να προστατέψουμε τους αγαπημένους μας. Αλλάξαμε τον τρόπο που ζούμε και σκεφτόμαστε, επαναπροσδιορίζοντας τα σημαντικά και επιβεβαιώνοντας μία διαχρονική αλήθεια: Η Υγεία και η Ασφάλεια είναι πάνω απ’ όλα!

Η Υγεία, άλλωστε, αποτελεί την απόλυτη αξία και την απαραίτητη συνθήκη για να μπορείτε να συνεχίσετε να ονειρεύεστε και να είστε δίπλα στους ανθρώπους που έχουν αληθινή σημασία για εσάς! Κι αυτή ακριβώς είναι η πιο σωστή στιγμή να πάρετε στα χέρια σας τον έλεγχο της υγείας και της ζωής σας.

Απαντώντας στο κλίμα αβεβαιότητας και στην αυξημένη ανάγκη για νοσοκομειακή κάλυψη, υπάρχουν προγράμματα ασφάλισης υγείας,  για τη περίπτωση που η ζωή φέρει κάποιο απρόοπτο γεγονός.

Ως κάτοχος ενός προγράμματος ασφάλισης υγείας, θα μπορείτε να εξασφαλίσετε για εσάς και την οικογένειά σας πρόσβαση στις καλύτερες νοσοκομειακές υπηρεσίες, σε σύγχρονα ιατρικά και διαγνωστικά κέντρα, χωρίς να σας επηρεάζει το κόστος νοσηλείας στην επιλογή του νοσοκομείου, που εσείς εμπιστεύεστε.

Εάν επιλέξετε επιπλέον και ένα εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα, που παρέχει κάλυψη για διαγνωστικές εξετάσεις, check up και άλλες υπηρεσίες, τότε εξασφαλίζετε και την πρόληψη!  

Η ζωή μπορεί κάποιες φορές να περιορίζεται, αλλά δεν σταματά! Είναι πάντα μπροστά. Και τώρα μπορείτε να τη θωρακίσετε με λύσεις, που σας εξασφαλίζουν τη σιγουριά της επόμενης μέρας, παρέχοντάς σας κάλυψη για πρόληψη και περίθαλψη!  

Και να θυμάστε πως κάθε έξυπνη απόφαση, που θα πάρετε σήμερα, σας προσφέρει μία καλύτερη και ασφαλέστερη επόμενη ημέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/asfaleia/asfaleia-ygeias/asfalisi-piraeus-ygeia-gold


A Story About