e-banking

Ασφαλείς Τραπεζικές Συναλλαγές & Εργασίες μέσω Piraeus e-banking


8 Δεκεμβρίου 2020 | 5'

Στην Τράπεζα Πειραιώς διευκολύνουμε τις επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στη νέα πραγματικότητα που επιβάλλει την εκ αποστάσεως πρόσβαση σε καθημερινές τραπεζικές εργασίες. Για τον λόγο αυτό βελτιώνουμε συνεχώς, τα ηλεκτρονικά κανάλια Piraeus business e-banking και Piraeus business app, παρέχοντας σε όλες τις επιχειρήσεις, νέα καινοτόμα προϊόντα και παράλληλα, αποτελεσματική εξυπηρέτηση με την ασφάλεια που χρειάζονται, μέσω του υπολογιστή, ή κινητού τους.

Στην Τράπεζα Πειραιώς, εφαρμόζουμε συστήματα προηγμένης τεχνολογίας, αναγνωρισμένα πρωτόκολλα ασφαλείας και σύγχρονες μεθόδους που διασφαλίζουν τις συναλλαγές σας, προστατεύουν τα δεδομένα σας και σας θωρακίζουν από την πρόσβαση τρίτων ώστε να διενεργείτε τραπεζικές εργασίες ηλεκτρονικά με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Με την υπηρεσία ειδοποιήσεων Piraeus Alerts, έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή μέσω email ή SMS, για τις συναλλαγές σας και άλλες ενέργειες, τις οποίες διενεργείτε μέσω Piraeus e-banking.

Η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών του Piraeus e-banking, της ηλεκτρονικής τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς, βρίσκεται στη διάθεσή σας για όποιο θέμα μπορεί να προκύψει.