e-banking

Piraeus e-banking: Διασύνδεση Προϊόντων Άλλων Τραπεζών


6 Νοεμβρίου 2020 | 3'

Η ηλεκτρονική τραπεζική εξελίσσεται και προσθέτει υπηρεσίες και λειτουργικότητες που συμβάλλουν στη διευκόλυνση της καθημερινότητας των χρηστών της. Μέσω του Piraeus e-banking και των νέων εργαλείων οικονομικής διαχείρισης μπορείτε να έχετε τη συνολική εικόνα των οικονομικών σας σε ένα σημείο. Έτσι ο έλεγχος των οικονομικών σας , γίνεται ακόμα πιο εύκολα, με ένα μόνο κλικ.

Συγκεκριμένα, με τη νέα υπηρεσία «Διασύνδεση Προϊόντων Άλλων Τραπεζών» μπορείτε να συνδέσετε στο Piraeus e-banking λογαριασμούς πληρωμών και κάρτες που τηρείτε σε άλλες ελληνικές τράπεζες (Alpha bank, Eurobank και Εθνική Τράπεζα).

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα υπόλοιπα των προϊόντων σας και τις συναλλαγές σας , με την προϋπόθεσή ότι έχετε ενεργούς κωδικούς πρόσβασης για την είσοδο σας στο Piraeus e-banking και στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής της τράπεζας που επιθυμείτε να συνδέσετε.

Η διαδικασία σύνδεσης ολοκληρώνεται εύκολα και απλά και γίνεται ξεχωριστά για κάθε τράπεζα. Εφόσον δεν έχετε ολοκληρώσει τη διασύνδεση, μπορείτε να το κάνετε εύκολα από την αρχική σελίδα στην ενότητα με «Μια Ματιά» και επιλέγοντας «ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ». Επιλέγοντας την υπηρεσία «Διασύνδεση Προϊόντων Άλλων Τραπεζών», στη συνέχεια επιλέγετε:

  • την Τράπεζα που επιθυμείτε να συνδέσετε και εισάγετε τους κωδικούς πρόσβασης που χρησιμοποιείτε στην υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής της συγκεκριμένης Τράπεζας.
  • τους λογαριασμούς πληρωμών ή/και τις κάρτες που επιθυμείτε να παρακολουθείτε μέσω του Piraeus e-banking

Επιπρόσθετα, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να προσθέσετε και να αφαιρέσετε προϊόντα, ή ακόμη και να διακόψετε/επαναφέρετε τη σύνδεση με άλλες Τράπεζες, όποτε το επιθυμείτε.

A Story About