Οι δράσεις μας

Virtual Μαραθώνιος 2020: Η Τράπεζα Πειραιώς Χορηγός του ΣΕΓΑΣ


10 Νοεμβρίου 2020 | 5'

Η Τράπεζα Πειραιώς, στηρίζοντας για περισσότερο από 15 χρόνια τον ελληνικό αθλητισμό, στέκεται στο πλευρό του ΣΕΓΑΣ ως Επίσημος Χορηγός για το σύνολο των αθλητικών διοργανώσεών του.

Ενισχύοντας την προσπάθεια να αθληθούμε όλοι με ασφάλεια, η Τράπεζα Πειραιώς συμμετέχει στον εναλλακτικό αγώνα δρόμου «Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020».

Ο αγώνας «Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός – 2020 Virtual Έκδοση» ή αλλιώς «Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020» θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 22 Νοεμβρίου 2020, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να πάρουν μέρος σε έναν διαφορετικό αγώνα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ των αποστάσεων του Μαραθωνίου Δρόμου, των 10 χλμ ή των 5 χλμ και να τρέξουν σε όποια διαδρομή, ημέρα και ώρα τους εξυπηρετεί στο διάστημα των αγώνων. Παράλληλα, έχουν την ευκαιρία να τρέξουν την απόσταση που θα δηλώσουν μια ή και περισσότερες φορές, βελτιώνοντας κάθε φορά το χρόνο τους και ανεβαίνοντας στην κατάταξη των αποτελεσμάτων του αγώνα. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν ηλεκτρονικά τον αριθμό συμμετοχής τους, ενώ ένα μήνα περίπου μετά τον αγώνα θα τους αποσταλεί στην διεύθυνση που θα δηλώσουν κατά την εγγραφή τους το επίσημο T Shirt της διοργάνωσης, μετάλλιο και πιστοποιητικό συμμετοχής.

Η Τράπεζα Πειραιώς, με στόχο την ανάπτυξη του well-being στους εργαζομένους της, έχει δημιουργήσει την Piraeus Bank Winners Running Team, η οποία λαμβάνει μέρος σε όλα τα δρομικά events ανά την Ελλάδα. Η Piraeus Bank Winners Running Team συμμετέχει στον «Virtual Μαραθώνιο 2020» με 100 δρομείς.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στον «Virtual Μαραθώνιο Αθήνας 2020» χρησιμοποιώντας χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς και κέρδισε 5.000 yellows*!

Κατέβασε το app και κάνε εγγραφή!
https://live.sporthive.com/event/9838

*Ισχύει για τα Μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow.