e-banking

Απόκτηση προϊόντων/ υπηρεσιών μέσα από ψηφιακά κανάλια


30 Νοεμβρίου 2020 | 5'

Μέσα από την Ηλεκτρονική Τραπεζική της Τράπεζας Πειραιώς, έχετε στη διάθεσή σας μια ευρεία γκάμα ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών που κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη. Στις σημερινές, ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες για όλους μας, η winbank είναι δίπλα σας με ακόμα περισσότερες δυνατότητες και ευκολίες.

  • e-card: πιστωτική κάρτα μέσω winbank

Aποκλειστικά μέσω της υπηρεσίας winbank web banking, μπορείτε να αποκτήσετε την πιστωτική κάρτα που ταιριάζει στις ανάγκες σας, χωρίς να επισκεφτείτε κάποιο κατάστημα της Τράπεζας. Απλά κάνετε αίτησή για την πιστωτική κάρτα που σας ενδιαφέρει και αφού εγκριθεί, την παραλαμβάνετε στη Διεύθυνσή σας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

  • Καταναλωτικό δάνειο e-loan by winbank

Με 3 απλά βήματα, μέσω της υπηρεσίας winbank web banking, μπορείτε να αποκτήσετε καταναλωτικό δάνειο από όπου και αν βρίσκεστε άμεσα και με ασφάλεια, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα της Τράπεζας. Διαμορφώνετε το δάνειο σύμφωνα με τις ανάγκες σας ,καταχωρείτε την αίτησή σας, υπογράφετε ψηφιακά τη σύμβαση και το εγκεκριμένο ποσό πιστώνεται αυτόματα στον λογαριασμό που έχετε επιλέξει κατά την αίτησή σας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

  • Online άνοιγμα λογαριασμού

Ανοίξτε μέσω winbank web banking τον καταθετικό λογαριασμό που σας εξυπηρετεί για τις καθημερινές σας συναλλαγές ή την αποταμίευσή σας μέσα σε λίγα λεπτά. Δείτε εδώ τους λογαριασμούς που μπορείτε να ανοίξετε online.

  • Προθεσμιακή Κατάθεση «Στα Μέτρα Σου»

Διαμορφώστε την προθεσμιακή σας κατάθεση όπως εσείς επιθυμείτε και ανοίξτε την online μέσα σε λίγα λεπτά. Επιπλέον έχετε την δυνατότητα να ορίσετε συνδικαιούχους και να κερδίζετε yellows. Μάθετε περισσότερα εδώ.

  • Υπηρεσία αποταμίευσης “Pay & Save”

Με το “Pay & Save” αποταμιεύετε εύκολα κάνοντας τις καθημερινές σας αγορές με τη χρεωστική σας κάρτα. Κάθε σας αγορά στρογγυλοποιείται στο επόμενο €1 ή στα επόμενα €5 και η διαφορά μεταφέρεται αυτόματα από τον λογαριασμό που συνδέεται με την κάρτα, στον αποταμιευτικό σας λογαριασμό. Με αυτόν τον απλό τρόπο η αποταμίευση γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία.

  • Μετατροπή Συναλλάγματος [FX] μεταξύ λογαριασμών μου

Με τη λειτουργικότητα «Μετατροπή Συναλλάγματος» μπορείτε εύκολα και γρήγορα, μέσω της winbank να μετατρέψετε τα Ευρώ σας σε Ξένο Νόμισμα και αντίστροφα, επιλέγοντας από 9 κύρια Νομίσματα μεταξύ των λογαριασμών σας, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα. Η μετατροπή γίνεται άμεσα με την τρέχουσα τιμή του Δελτίου Συναλλάγματος χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση και αφορά ποσά μέχρι 15.000€ ανά συναλλαγή και μέχρι 50.000€ αθροιστικά ανά ημέρα. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

  • Ασφαλιστικά προϊόντα Secure Wallet και My Home Content

Μέσω της υπηρεσίας winbank web banking μπορείτε να αποκτήσετε τα ασφαλιστικά προγράμματα, προστασίας των προσωπικών σας αντικειμένων Secure Wallet αλλά και προστασίας του περιεχομένου της μόνιμης κατοικίας σας My Home Content, εύκολα και γρήγορα, χωρίς να απαιτείται η επίσκεψή σας σε κατάστημα της Τράπεζας. Βρείτε εδώ αναλυτικές πληροφορίες για τα ασφαλιστικά προϊόντα της winbank.

  • Υπηρεσία ειδοποιήσεων winbank alerts

Με την υπηρεσία ειδοποιήσεων έχετε άμεση ενημέρωση μέσω SMS και email για συναλλαγές λογαριασμών, καρτών (πιστωτικών / χρεωστικών / προπληρωμένων), εντολών πληρωμής & χρηματιστηρίου. Η υπηρεσία σας ειδοποιεί άμεσα σχετικά με συγκεκριμένες μεταβολές στο χαρτοφυλάκιό σας, που εσείς ορίζετε. Μάθετε περισσότερα εδώ.

  • Virtual προπληρωμένη κάρτα winbank WEBUY

Η άυλη προπληρωμένη κάρτα winbank WEBUY εκδίδεται άμεσα μέσω της υπηρεσίας winbank web banking και είναι έτοιμη για χρήση. Είναι ιδανική για συναλλαγές μέσω internet ή τηλεφώνου. Μέσω της υπηρεσίας winbank web banking αλλά και του winbank mobile app από το κινητό σας, μπορείτε να τη φορτίζετε με χρήματα που γίνονται διαθέσιμα την ίδια στιγμή και να την εκφορτίζετε όποτε το επιθυμείτε και να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή τη χρήση της, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Επιπλέον, η προπληρωμένη κάρτα winbank WEBUY δέχεται πιστώσεις χρημάτων, όπως σε περίπτωση που επιστρέφετε ένα προϊόν που αγοράσατε με την κάρτα σας.. Μάθετε περισσότερα εδώ.