Επιχειρείν

Νέο Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow Business για Επιχειρήσεις


3 Νοεμβρίου 2020 | 3'

Καθημερινή επιβράβευση με το καινοτόμο Πρόγραμμα yellow business προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς σε μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.
Με τo yellow business, οι επιχειρήσεις επιβραβεύονται κάνοντας τις καθημερινές επαγγελματικές τους συναλλαγές, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν αποκλειστικές business προσφορές από επιλεγμένους Συνεργάτες του Προγράμματος yellow.

Για να συμμετάσχει μια επιχείρηση ή ένας ελεύθερος επαγγελματίας στο yellow business χρειάζεται μόνο η χρεωστική κάρτα Business Debit ή η πιστωτική κάρτα Business Credit της Τράπεζας Πειραιώς. Οι Business κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς διευκολύνουν τις επαγγελματικές συναλλαγές, και παράλληλα προσφέρουν, εκτός από τα yellows, πολλά ακόμα οφέλη, όπως δωρεάν ασφαλιστικές καλύψεις και ιατρικές υπηρεσίες με μοναδικά προνόμια & εκπτώσεις.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο yellow business κερδίζουν yellows, από τις καθημερινές συναλλαγές τους με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, όπως και από τα άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που χρησιμοποιούν: τις εταιρικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, τα επιχειρηματικά δάνεια , τα τερματικά POS/e-POS, το μισθοδοτικό πακέτο ή τη χρήση της υπηρεσίας ηλεκτρονικής τραπεζικής winbank.

Η Τράπεζα Πειραιώς δίνει σε μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες το δικό τους Πρόγραμμα Επιβράβευσης και τη δυνατότητα να εξαργυρώνουν τα yellows που έχουν συγκεντρώσει από τις καθημερινές επαγγελματικές τους συναλλαγές σε όλους τους συνεργάτες του Προγράμματος yellow.

Τώρα, και η επιχείρηση κερδίζει όπως δεν κέρδιζε ποτέ!