e-banking

Διαχείριση προϊόντων & υπηρεσιών


30 Νοεμβρίου 2020 | 5'

Μέσα από τη winbank, μπορείτε να διαχειρίζεστε το χαρτοφυλάκιό σας, από την άνεση του σπιτιού σας, κάνοντας την καθημερινότητά σας πιο εύκολη. Παρακάτω θα δείτε βασικές λειτουργικότητες που σας βοηθούν να αξιοποιήσετε ακόμα περισσότερο την Ηλεκτρονική Τραπεζική της Τράπεζας Πειραιώς.

  • Επικαιροποίηση στοιχείων

Έχετε πλέον τη δυνατότητα να μεταβάλλετε ή να επικαιροποιήσετε τα στοιχεία σας στην Τράπεζα Πειραιώς, μετά από πιθανή αλλαγή. Η διαδικασία γίνεται online από τη winbank, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτείτε κάποιο κατάστημα. Μάθετε περισσότερα εδώ.

  • Μεταβολή συνδεδεμένων λογαριασμών στη χρεωστική σας κάρτα

Μέσα από την υπηρεσία winbank web banking, από τις «Σχετικές υπηρεσίες», στο μενού «Κάρτες – Οι Χρεωστικές Κάρτες μου», μπορείτε να αλλάξετε τους λογαριασμούς που συνδέονται με τη χρεωστική σας κάρτα. Η σύνδεσή της κάρτας με τους λογαριασμούς, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα χρήματά σας, όλο το 24ωρο.

  • Τροποποίηση ορίων συναλλαγών στη χρεωστική σας κάρτα

Μπορείτε να ορίσετε εσείς το ημερήσιο όριο αγορών και αναλήψεων της χρεωστικής σας κάρτας ή/και να το αλλάζετε ανάλογα με τις ανάγκες σας, τόσο από την υπηρεσία winbank web banking, όσο και από την εφαρμογή winbank mobile. Στο web banking θα βρείτε τη σχετική λειτουργικότητα στις «Σχετικές υπηρεσίες», στο μενού «Κάρτες – Οι Χρεωστικές Κάρτες μου» και στο mobile app επιλέγοντας «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ» στη χρεωστική σας κάρτα και στη συνέχεια «ΣΤΟΙΧΕΙΑ».

  • Ορισμός - Αλλαγή PIN χρεωστικής κάρτας

Μπορείτε να ορίσετε ή να αλλάξετε το PIN της κάρτας σας ηλεκτρονικά στην υπηρεσία winbank web banking ή στο winbank mobile app, άμεσα και με ασφάλεια. Στο web banking θα βρείτε τη σχετική λειτουργικότητα στις «Σχετικές υπηρεσίες», στο μενού «Κάρτες – Οι Χρεωστικές Κάρτες μου» και στο mobile app επιλέγοντας «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ» στη χρεωστική σας κάρτα, στη συνέχεια «ΣΤΟΙΧΕΙΑ» και τέλος «Ρυθμίσεις ασφαλείας».

  • Προσωρινή απενεργοποίηση/ενεργοποίηση της κάρτα σας

Αν θέλετε να διακόψετε προσωρινά τη χρήση της κάρτας σας, μπορείτε σε λίγα μόνο βήματα, με τη λειτουργικότητα «Προσωρινή Διακοπή Χρήσης Κάρτας / Επαναφορά Χρήσης Κάρτας» που σας παρέχεται πλέον τόσο από την υπηρεσία winbank web banking, όσο και από την εφαρμογή winbank mobile.

  • Χρήση εργαλείων οικονομικού προγραμματισμού

H winbank σας παρέχει χρήσιμα εργαλεία που σας βοηθούν να βελτιώσετε τον οικονομικό σας προγραμματισμό. Έτσι ελέγχετε καλύτερα τα μηνιαία σας έξοδα και μπορείτε να δημιουργείτε και να παρακολουθείτε τους δικούς σας στόχους δαπανών και αποταμίευσης.

  • Διασύνδεση προϊόντων άλλων Τραπεζών

Πλέον, μπορείτε να έχετε τη συνολική εικόνα των καρτών και λογαριασμών πληρωμών που διατηρείτε σε άλλες τράπεζες από ένα σημείο, τη winbank. Με τη νέα λειτουργικότητα «Διασύνδεση προϊόντων άλλων Τραπεζών», έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε τα υπόλοιπα και τις κινήσεις των παραπάνω προϊόντων που τηρείτε σε άλλες τράπεζες (Alpha Bank, Eurobank και Εθνική Τράπεζα), αρκεί να έχετε ενεργούς κωδικούς πρόσβασης στην υπηρεσία web banking της Τράπεζας που επιθυμείτε να συνδέσετε.

  • Διαχείριση ειδοποιήσεων winbank alerts

Η υπηρεσία winbank alerts λειτουργεί για εσάς 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Σας ειδοποιεί τη στιγμή που πραγματοποιείται οποιαδήποτε συναλλαγή που εμπίπτει στις συνθήκες που έχετε ορίσει, με τον τρόπο που εσείς έχετε επιλέξει. Μάθετε περισσότερα εδώ.