Επιχειρείν

Το Αύριο των Επιχειρήσεων – Project Future


15 Οκτωβρίου 2020 | 3'

H Tράπεζα Πειραιώς συνδέει τους νέους πτυχιούχους με την αγορά εργασίας, και μέσω του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας Project Future, δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να απορροφήσουν νέους με δεξιότητες και εξειδικευμένη εκπαίδευση. Με το Project Future, η Τράπεζα Πειραιώς επενδύει στη νέα γενιά και αναγνωρίζει ότι η ποιοτική εκπαίδευση αποτελεί θεμελιώδη παράγοντα της βιώσιμης ανάπτυξης της οικονομίας και των επιχειρήσεων. Ο 5ος κύκλος του προγράμματος πραγματοποιείται online, ενισχυμένος με μαθήματα από κορυφαία πανεπιστήμια, σε συνεργασία με το COURSERA, τη μεγαλύτερη on line πλατφόρμα εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα προσφέρει στους συμμετέχοντες εξειδικευμένη εκπαίδευση σε 5 δημοφιλείς πυλώνες του marketing και της τεχνολογίας.

Αν είστε νέος πτυχιούχος έως 29 ετών, δηλώστε συμμετοχή και διεκδικήστε μία θέση εργασίας σε μία από τις 600 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Εάν έχετε επιχείρηση μπορείτε και εσείς να ενταχθείτε στο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του Project Future ώστε να βρείτε τον κατάλληλο υποψήφιο με βάση τις ανάγκες τις επιχείρησής σας.  Δηλώστε συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια στέλνοντας email  στο employment@projectfuture.gr



 

A Story About