Επιχειρείν

Το Αύριο των Επιχειρήσεων – Πρόγραμμα «Ψωνίζω στη Γειτονιά»


1 Οκτωβρίου 2020 | 3'

Η Τράπεζα Πειραιώς στο πλαίσιο της ενίσχυσης και της στήριξης των επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών, δημιούργησε σε συνεργασία με τον ΑΝΤ1 το εξειδικευμένο ρεπορτάζ «Το αύριο των Επιχειρήσεων».
 
Στο ρεπορτάζ αυτής της εβδομάδας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το νέο καινοτόμο πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς «Ψωνίζω στη γειτονιά».

Ο κ. Βασίλειος Κουτεντάκης, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς δήλωσε στο πλαίσιο του ρεπορτάζ «Η Τράπεζα Πειραιώς είναι παραδοσιακά η Τράπεζα της Μικρής και Μεσαίας επιχείρησης. Πιστεύουμε και επενδύουμε στις δυνατότητες της επιχειρηματικότητας και στον σημαντικό της ρόλο στην εθνική οικονομία. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες, για αυτό δημιουργήσαμε το καινοτόμο πρόγραμμα που απευθύνεται ακριβώς στις μικρές εμπορικές επιχειρήσεις της γειτονίας. Καλούμε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις σε κάθε γειτονιά της χώρας να μπουν στο psonizostigeitonia.gr και να δηλώσουν συμμετοχή, απολαμβάνοντας έτσι μία σειρά από προνόμια.»

Η Τράπεζα Πειραιώς και 330 Eμπορικοί Σύλλογοι σε όλη τη χώρα ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πρόγραμμα ‘Ψωνίζω στη γειτονιά’. Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, η συνεργασία της Τράπεζας Πειραιώς με την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου, μέσω του καινοτόμου προγράμματος, ανοίγει νέους δρόμους στις εμπορικές δραστηριότητες και δίνει προοπτική στις τοπικές κοινωνίες, προσφέροντας κίνητρα στους καταναλωτές και στις επιχειρήσεις της γειτονιάς.

Οι επιχειρήσεις, που συμμετέχουν επωφελούνται από προνόμια και προσφορές.

  • Συμμετοχή σε προωθητικές ενέργειες 
  • Προβολή της επιχείρησής τους στο www.psonizostigeitonia.gr και στα προωθητικά μέσα του προγράμματος.
  • Εκπτώσεις και προσφορές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις & δυνατότητα εξαργύρωσης yellows πελατών από το POS τους, εφόσον συμμετέχουν στο νέο πρόγραμμα επιβράβευσης για Μικρές Επιχειρήσεις, yellow business.


Στο ‘Ψωνίζω στη γειτονιά’ μπορούν να συμμετέχουν μικρές ή πολύ μικρές επιχειρήσεις  που διατηρούν  φυσικό κατάστημα και δραστηριοποιούνται σε περισσότερους από 20 κλάδους της οικονομίας (όπως άνθη –φυτά, βιβλιοπωλεία, παιχνίδια, ένδυση, εστιατόρια, φαρμακεία κ.ά).