Οι δράσεις μας

Τρία Gold και ένα Bronze βραβείο για την Τράπεζα Πειραιώς


13 Οκτωβρίου 2020 | 3'

Τρία χρυσά βραβεία και ένα χάλκινο απέσπασε η Τράπεζα Πειραιώς στα Digital Media Awards 2020, τα βραβεία που έχουν ως στόχο να αναδείξουν τις βέλτιστες πρακτικές στον απαιτητικό χώρο του Ψηφιακού Μαρκετινγκ.

Η Τράπεζα Πειραιώς έλαβε Gold βραβείο στην Ενότητα Ενίσχυση της Εμπειρίας του Αναγνώστη και στην κατηγορία Best Personalized Service, για την καμπάνια winbank - Απλά και Οργανωμένα, όπως επίσης Gold βραβείο στην Ενότητα Ψηφιακή Επικοινωνία & Μarketing και στην κατηγορία Best CSR Award for/by a Web Publisher, για την καμπάνια Project Future.

Στην ίδια ενότητα, Ψηφιακή Επικοινωνία & Μarketing, και στην κατηγορία Best Search Marketing for a Web Publisher, η Τράπεζα πήρε το Bronze βραβείο για την Ongoing SEM Campaign ενώ Gold βραβείο έλαβε στην Ενότητα Βέλτιστες Ψηφιακές Υπηρεσίες προς τους Διαφημιζόμενους και στην κατηγορία Best Effectiveness Campaign for a Brand, με την καμπάνια Miles & More World Mastercard.

Κατά τη διάρκεια της απονομής των DIME Awards 2020, οι συμμετέχοντες επιβεβαίωσαν ότι το ενδιαφέρον περιεχόμενο και η αποτελεσματική Ψηφιακή Επικοινωνία παραμένουν στο επίκεντρο και εν μέσω της πανδημίας.

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 35 experts των Digital Media με Πρόεδρο την Helen Konstantopoulos, Vice President, International Circulation & Development των The New York Times.

Τα επιχειρηματικά βραβεία DIME Awards 2020, τα οποία τελούν υπό την αιγίδα του IAB Hellas, διοργάνωσε για 7η χρονιά το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications.