e-banking

Piraeus WEBUY:
Δωρεάν Έκδοση & Φόρτιση


10 Ιουνίου 2020 | 5'

Δωρεάν φορτίσεις με κάθε νέα έκδοση προπληρωμένης κάρτας Piraeus WEBUY

Η Piraeus WEBUY της Τράπεζας Πειραιώς είναι ιδανική για τις online αγορές σας σε ηλεκτρονικά καταστήματα, για τηλεφωνικές αγορές αλλά και για πληρωμές λογαριασμών μέσω internet.

Είναι η μόνη κάρτα που εκδίδεται άμεσα και δωρεάν από την άνεση του σπιτιού σας μέσω της υπηρεσίας Piraeus e-banking και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε την ίδια στιγμή. Αρκεί μόνο να τη φορτίσετε από το λογαριασμό σας. Τα χρήματα γίνονται διαθέσιμα άμεσα για να πραγματοποιήστε τις συναλλαγές σας εύκολα και με ασφάλεια!

Ειδικά για το διάστημα από 11 Μαΐου έως και 11 Ιουλίου 2020, τα έξοδα φόρτισης για όσες φορτίσεις και αν πραγματοποιήσετε, είναι δωρεάν, για να απολαύσετε μια διαφορετική εμπειρία shopping από τον καναπέ σας!

Κερδίζετε και yellows!

Με κάθε φόρτιση και αγορά που πραγματοποιείτε με την Piraeus WEBUY κερδίζετε yellows που μπορείτε να εξαργυρώσετε στους συνεργάτες του Προγράμματος yellow. Μάθετε πως κερδίζετε yellows με τη κάρτα σας εδώ.

Πως θα την αποκτήσετε

Μπορείτε να αποκτήσετε τη Piraeus WEBUY εύκολα και γρήγορα, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Συνδεθείτε στη Piraeus e-banking ιδιωτών
  2. Πατήστε στο μενού «Κάρτες» και μετά πατήστε την επιλογή «Έκδοση Piraeus WEBUY».

Η νέα σας κάρτα έχει εκδοθεί!

Για να τη φορτίσετε, να εκφορτίσετε τυχόν υπόλοιπό της σε λογαριασμό σας, αλλά και να δείτε το υπόλοιπο και τις κινήσεις της, οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε, από όπου κι αν βρίσκεστε, απλά μπείτε στη Piraeus e-banking ή στο Piraeus app από το κινητό σας.

Αποκτήστε τη τώρα εδώ!