e-banking

Business Prepaid: Δωρεάν Έκδοση & Φόρτιση


10 Ιουνίου 2020 | 5'

Δωρεάν φορτίσεις με κάθε νέα έκδοση εταιρικής προπληρωμένης κάρτας Business Prepaid

Η Business Prepaid της Τράπεζας Πειραιώς είναι ιδανική για τις online αγορές της επιχείρησης σας σε ηλεκτρονικά καταστήματα, για τηλεφωνικές παραγγελίες και για πληρωμές λογαριασμών μέσω internet.

Είναι η μόνη κάρτα που εκδίδεται άμεσα και δωρεάν από το χώρο σας μέσω της υπηρεσίας winbank web banking και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε την ίδια στιγμή. Αρκεί μόνο να τη φορτίσετε από τον εταιρικό σας λογαριασμό. Τα χρήματα γίνονται διαθέσιμα άμεσα για να πραγματοποιήστε τις συναλλαγές σας εύκολα και με ασφάλεια!

Ειδικά για το διάστημα από 11 Μαΐου έως και 11 Ιουλίου 2020, τα έξοδα φόρτισης για όσες φορτίσεις και αν πραγματοποιήσετε, είναι δωρεάν, προκειμένου να δοκιμάσετε την εμπειρία των online συναλλαγών και για την επιχείρησή σας, με άνεση και ασφάλεια.

Πως θα την αποκτήσετε

Μπορείτε να αποκτήσετε την Business Prepaid εύκολα και γρήγορα, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Συνδεθείτε στη winbank web banking για επιχειρήσεις
  2. Πατήστε στο μενού «Κάρτες» και μετά πατήστε την επιλογή «Έκδοση Business Prepaid».

Η νέα σας κάρτα έχει εκδοθεί!

Για να τη φορτίσετε, να εκφορτίσετε τυχόν υπόλοιπό της σε εταιρικό λογαριασμό σας, αλλά και να δείτε το υπόλοιπο και τις κινήσεις της, οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε, από όπου κι αν βρίσκεστε, απλά μπείτε στη winbank web banking.

Αποκτήστε τη τώρα εδώ!

A Story About