e-banking

Υπόλοιπο Πιστωτικής Κάρτας Πειραιώς: Εξόφληση από το Σπίτι


16 Μαρτίου 2020 | 5'

Mέσω της υπηρεσίας winbank web banking μπορείτε να εξοφλήσετε το υπόλοιπο της πιστωτικής σας κάρτας χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτείτε κάποιο κατάστημα.

Δείτε αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την πληρωμή πιστωτικής κάρτας μέσω winbank web banking

  • Βήμα 1 Επισκεφθείτε τη σελίδα www.winbank.gr και επιλέξτε να συνδεθείτε ως «Ιδιώτης».
  • Βήμα 2 Εισάγετε τους κωδικούς σας στο αντίστοιχο πεδίο και πραγματοποιήστε είσοδο στην υπηρεσία winbank web banking.
  • Βήμα 3 Από το μενού, επιλέξτε «Πληρωμές» και στη συνέχεια «Πληρωμή Πιστωτικής Κάρτας Τράπεζας Πειραιώς».
  • Βήμα 4 Σε αυτό το βήμα, πρέπει να επιλέξετε ποιος λογαριασμός σας θέλετε να χρεωθεί και ποια κάρτα σας να πληρωθεί (επιλέγετε «Πιστωτική Κάρτα μου» για την πληρωμή κάρτας που ανήκει σε εσάς) . Στη συνέχεια, συμπληρώνετε το ποσό πληρωμής. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε το συνολικό ποσό πληρωμής αν θέλετε να εξοφλήσετε την πιστωτική σας κάρτα ή την ελάχιστη καταβολή. Τέλος θα πρέπει να επιλέξετε αν η πληρωμή θέλετε να εκτελεστεί άμεσα ή σε προκαθορισμένη ημερομηνία καθώς και αν και κάθε πότε θέλετε να επαναλαμβάνεται. Πατήστε «ΣΥΝΕΧΕΙΑ».
  • Βήμα 5 Σε αυτό το βήμα, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία πληρωμής και να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστά. Αν θέλετε να διορθώσετε κάτι πατήστε «ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ» διαφορετικά πατήστε «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Aν έχετε ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις στην εφαρμογή winbank mobile, θα λάβετε τον κωδικό extraPIN με push notification και η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί με quick login από το κινητό σας.