e-banking

Διαδικασία Δήλωσης κινητού extraPIN στο Piraeus e-banking


18 Μαρτίου 2020 | 5'

Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα για να δηλώσετε στην Τράπεζα Πειραιώς κινητό για τη λήψη κωδικών extraPIN μέσω του Piraeus e-banking. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε στην κατοχή σας ενεργή χρεωστική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς.

  • Βήμα 1 Πραγματοποιήστε είσοδο στο Piraeus e-banking με τους κωδικούς σας. Από το προφίλ σας (πάνω αριστερά που γράφει το ονοματεπώνυμό σας) επιλέξτε «Ρυθμίσεις Ασφαλείας» και στη συνέχεια «extraPIN»
  • Βήμα 2 Αμέσως μετά επιλέξτε «ΚΙΝΗΤΟ extraPIN» και στη συνέχεια «ΚΑΤΑΧΩΡIΣΗ»
  • Βήμα 3 Σε αυτή την οθόνη θα πρέπει να συμπληρώστε τον αριθμό κινητού τηλεφώνου που θέλετε να λαμβάνετε το extraPIN . Πατήστε «ΣΥΝΕΧΕΙΑ»
  • Βήμα 4 Αμέσως μετά θα λάβετε με SMS, σε αυτόν τον αριθμό, έναν κωδικό επιβεβαίωσης τον οποίο θα πρέπει να καταχωρίσετε για να συνεχίσετε τη διαδικασία. Πατήστε «ΣΥΝΕΧΕΙΑ»
  • Βήμα 5 Σε αυτή την οθόνη θα πρέπει να επιβεβαιώσετε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου που δηλώσατε. Πατήστε «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ»
  • Βήμα 6 Η αίτησή σας έχει καταχωριστεί με επιτυχία και μπορείτε να δείτε τον «Κωδικό Αίτησης» στο αντίστοιχο πεδίο. Για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα λήψης των κωδικών extraPIN στο κινητό σας, είναι απαραίτητο να καλέσετε στο Call Center της Τράπεζας Πειραιώς στο 18 28 38 (χρέωση ως κλήση προς σταθερό/κινητό ή αναλόγως της τιμολογιακής πολιτικής του τηλεπικοινωνιακού παρόχου που χρησιμοποιείτε) ή στο 2103288000 (για κλήσεις από εσωτερικό ή εξωτερικό) και να συνδεθείτε στο Piraeus phone banking (πείτε: «ΣΥΝΔΕΣΗ PHONE BANKING»). Αφού συνδεθείτε, δηλώστε στον εκπρόσωπο της Τράπεζας Πειραιώς τον παραπάνω «Κωδικό Αίτησης»

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διαδικασία ενεργοποίησης του κινητού τηλεφώνου για extraPIN θα ολοκληρωθεί μόνο όταν συνδεθείτε στο Piraeus phone banking για να δηλώσετε τον «Κωδικό Αίτησης» σας. Εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία Piraeus phone banking, μπορείτε να εγγραφείτε και τηλεφωνικά καλώντας τα παραπάνω τηλέφωνα. Μετά την εγγραφή σας, μπορείτε να συνδεθείτε άμεσα στην υπηρεσία δηλώνοντας στον εκπρόσωπο της Τράπεζας Πειραιώς τον παραπάνω «Κωδικό Αίτησης».