e-banking

Η Τράπεζα στα Χέρια σου με το Ανανεωμένο Piraeus app

Η Τράπεζα στα Χέρια σου με το Ανανεωμένο winbank Mobile App | Τράπεζα Πειραιώς Blog

12 Ιουλίου 2019 | 5'

Τραπεζικές συναλλαγές στο λεωφορείο ή στην καφετέρια σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, μόνο με το δαχτυλικό αποτύπωμα; Κι όμως είναι πραγματικότητα, μέσω του ανανεωμένου Piraeus app.

Ο πρόσφατος ανασχεδιασμός της υπηρεσίας στοχεύει στην ευκολότερη διαχείριση των οικονομικών σας και την πραγματοποίηση των καθημερινών συναλλαγών από τη smartphone συσκευή σας, προσφέροντας:

  • - Απλό και φιλικό περιβάλλον
  • - Είσοδο στην εφαρμογή και ταυτοποίηση εγχρήματων συναλλαγών, με τη χρήση 4ψήφιου κωδικού (PIN), με το δακτυλικό αποτύπωμα (για τις συμβατές συσκευές) ή με αναγνώριση προσώπου (για συμβατές συσκευές)
  • - Διαμόρφωση των εμφανιζόμενων προϊόντων και λογαριασμών
  • - Εύκολη και γρήγορη πραγματοποίηση όλων των καθημερινών συναλλαγών

Μέσω του Piraeus app, μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμές λογαριασμών και καρτών, μεταφορές χρημάτων, ενώ παράλληλα το μενού των συναλλαγών έχει εμπλουτιστεί με νέες υπηρεσίες όπως το «Λεφτά στο Λεπτό» (ΛσΛ), την αποστολή αριθμού ΙΒΑΝ, αλλά και τις φιλικές ονομασίες. Παράλληλα, η διενέργεια συναλλαγών μέσω Piraeus app επιβραβεύεται με τη συλλογή yellows, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα ενημέρωσης για τα υπόλοιπα των πόντων και τα αναλυτικά στοιχεία του λογαριασμού yellow.

Η εγγραφή στο Piraeus e-banking γίνεται on-line και δωρεάν μέσω www.ebanking.piraeusbank.gr ή μέσω του Piraeus app, το οποία είναι διαθέσιμο στο Google Play και στο App Store. Το μόνο που χρειάζεται για την εγγραφή είναι το PIN της χρεωστικής κάρτας και ο αριθμός κινητού τηλεφώνου που έχει δηλωθεί στην Τράπεζα.

A Story About