Smart Living

Check In Class Mobile App: Εξαργυρώστε τη Γνώση

Check In Class Mobile App | Piraeus Bank Blog

26 Ιουλίου 2019 | 5'

Ανοίξτε το smart phone σας, κατεβάστε την εφαρμογή Check In Class app, και κάντε “check in” στη Σχολή που φοιτάτε. Μάθετε αμέσως αν κερδίσατε κάποιο δώρο.

Η εφαρμογή που επιβραβεύει τη μάθηση και τη γνώση παρέχεται από την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία υποστηρίζει τους σπουδαστές των όλων των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων ηλικίας 18 - 24 ετών, καθώς και τους εγγεγραμμένους σε 22 Ιδιωτικά Κολέγια.

Το πρόγραμμα «Check In Class», που υποστηρίζει τη συνέπεια στη μάθηση και τη γνώση, επιβραβεύοντας με δώρα την καθημερινή συμμετοχή στην εκπαιδευτική διαδικασία, έχει και συνέχεια. Συλλέξτε συμμετοχές για τις κληρώσεις που θα σας φέρουν μεγαλύτερα δώρα: tablets και Prepaid Gift Cards. Οι συμμετοχές ενεργοποιούνται με την απόκτηση κάποιου προϊόντος της Τράπεζας.

Μια ακόμη λειτουργικότητα της εφαρμογής είναι το “Check In Class Notes”. Οι φοιτητές – χρήστες ανταλλάσσουν με τους συμμαθητές τους τις σημειώσεις από τα μαθήματα, μαζεύουν Note-Points, "ξεκλειδώνουν" Badges και παίρνουν μέρος σε κλήρωση για 3 Smart WritingSet.

Το “Check In Class Notes” οικοδομήθηκε γύρω από την ιδέα της επιβράβευσης του φοιτητή για την παρουσία του στο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, που σπουδάζει μέσω της ψηφιακής διαδικασίας, η οποία παράλληλα οδηγεί σε γνωριμία και εξοικείωση με το τραπεζικό γίγνεσθαι.

Στην πρωτοποριακή λειτουργικότητα της εφαρμογής "Check In Class Notes" υποστηρίζεται το σύνολο των προγραμμάτων σπουδών των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας με περίπου 36.000 μαθήματα.


A Story About