e-banking

Piraeus e-banking Alerts - Ενημέρωση για τις Τραπεζικές σας Κινήσεις

piraeusbank.blog

27 Ιουνίου 2019 | 2'

Piraeus alerts: Στιγμιαία ενημέρωση για όλες σας τις τραπεζικές κινήσεις

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις κινήσεις που πραγματοποιούνται στους λογαριασμούς ή τις κάρτες σας, τη στιγμή που αυτές συμβαίνουν;

Τώρα, με τα πακέτα ενημέρωσης κινήσεων λογαριασμών (Alerts), τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε μέσα από το Piraeus e-banking, έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε με e-mail ή με SMS στο κινητό σας, τη στιγμή που πραγματοποιείται η κάθε συναλλαγή.

Οι ειδοποιήσεις εντάσσονται σε ένα συνδρομητικό πακέτο, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε μέσω του Piraeus e-banking ή μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας.

Κάθε πακέτο διαφοροποιείται ανάλογα με τους υποστηριζόμενους τρόπους ενημέρωσης (e-mail & SMS), τη διάρκεια και τις κατηγορίες ειδοποιήσεων που παρέχει, ώστε να επιλέξετε αυτό που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες ενημέρωσής σας.

Επίσης, μπορείτε να εξατομικεύσετε την υπηρεσία ρυθμίζοντας τις παραμέτρους του πακέτου σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Συγκεκριμένα, μπορείτε να μεταβάλετε τη γλώσσα των ειδοποιήσεων, τους τρόπους ειδοποίησης (e-mail ή/και αριθμό κινητού τηλεφώνου) και να ορίσετε ώρες σιγής κατά τις οποίες δεν θέλετε να λαμβάνετε Alerts.


A Story About