Επιχειρείν

ΠΕΙΡΑΙΩΣ TOURISM 360°: Στηρίζουμε τη Βιομηχανία του Τουρισμού

ΠΕΙΡΑΙΩΣ TOURISM 360°: Στηρίζουμε τη Βιομηχανία του Τουρισμού | Piraeus Bank Blog

4 Ιουνίου 2019 | 5'

Με 33 εκατομμύρια επισκέπτες και με εισπράξεις της τάξης των 16 δισ. ευρώ έκλεισε το 2018 ο ελληνικός τουρισμός. Ήταν μια ακόμη χρονιά ρεκόρ και οι επιχειρηματίες του κλάδου προετοιμάζουν ήδη το έδαφος ώστε και το 2019 να κινηθεί σε πολύ υψηλό επίπεδο επιδόσεων.

Η δυναμική του κλάδου είναι ισχυρή και οι ανάγκες των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό αυξημένες. Η Τράπεζα Πειραιώς απαντά στις ανάγκες για καλύτερη διαχείριση των καθημερινών αναγκών που έχουν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και καταλύματα ως και επιχειρήσεις εστίασης, τουριστικά γραφεία, δραστηριότητες ενοικίασης οχημάτων και σκαφών, και εμπορικές), όχι με μεμονωμένα προϊόντα αλλά με μια συνολική πρόταση, το ΠΕΙΡΑΙΩΣ TOURISM 360°.

Η διαχείριση της ρευστότητας έξυπνα και αποτελεσματικά, αλλά επίσης και η ενίσχυση των επιχειρηματικών τους δυνατοτήτων και της ανταγωνιστικότητάς τους με χρηματοδοτικές λύσεις παρέχονται μέσω του ΠΕΙΡΑΙΩΣ TOURISM 360°, όπως και ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο στήριξης για τις επιχειρήσεις, που έχουν ενταχθεί σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, όπως το ΕΣΠΑ και ο Αναπτυξιακός Νόμος.

Σε συνεργασία με το yellowday της Τράπεζας Πειραιώς δίνεται σε κάθε τουριστική επιχείρηση η δυνατότητα, μεταξύ άλλων, να επωφεληθεί χωρίς κόστος, από την προβολή της στα μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow και τη στοχευμένη επικοινωνία μέσω των προωθητικών ενεργειών που γίνονται από την υπηρεσία της Τράπεζας.

Για την ασφάλιση κάθε κινδύνου της τουριστικής επιχείρησης, η Τράπεζα προτείνει σύγχρονα προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα από κορυφαίες ασφαλιστικές, αλλά δεν σταματά στην προσφορά προϊόντων: σε συνεργασία με το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, θυγατρική του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, παρέχει εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα και συμβουλευτικές υπηρεσίες που βοηθούν στην αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας των επιχειρήσεων.


A Story About