Επιχειρείν

360 Funding και Χρηματοδοτούμενα Προγράμματα

360 Funding και Χρηματοδοτούμενα Προγράμματα | Piraeus Bank Blog

4 Ιουνίου 2019 | 5'

To δρόμο μέσα από το λαβύρινθο των ευρωπαϊκών και εθνικών χρηματοδοτικών προγραμμάτων «φωτίζει» για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις το 360°Funding της Τράπεζα Πειραιώς.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα 360funding.gr απλοποιεί το «κουβάρι» των επιδοτήσεων και με ένα απλό «κλικ», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν γρήγορα και εύκολα το πρόγραμμα που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες τους και μάλιστα χωρίς κανένα κόστος. Η Τράπεζα Πειραιώς σας δίνει και πρόσθετη βοήθεια με το Πειραιώς Επιχειρείν 360°, ένα πακέτο υπηρεσιών και προϊόντων, που υποστηρίζει την υλοποίηση της επένδυσης μέσα από σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Τι πρέπει να κάνει ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας;
Καταρχάς επιλέγει τον κλάδο του, την περιφέρεια υλοποίησης της επένδυσης, τις δαπάνες που θέλει να καλύψει και το μέγεθος της επιχείρησης που έχει ή θέλει να δημιουργήσει. Με τα κριτήρια αυτά, η πλατφόρμα 360funding.gr, τον οδηγεί στο πρόγραμμα ενίσχυσης που τον αφορά στοχευμένα, χωρίς να χάνεται σε άσκοπη και άχρηστη πληροφόρηση. Οι μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες μέσω της πλατφόρμας έχουν δωρεάν μια σειρά από ευχέρειες:

  • - Πρόσβαση στην επικαιρότητα σχετικά με τις χρηματοδοτικές ενισχύσεις, με δυνατότητα να λαμβάνουν newsletters για τακτική ενημέρωση.
  • - Χρήση της μηχανής αναζήτησης, για να εντοπίζουν το πρόγραμμα ενίσχυσης που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.
  • - Ενημέρωση με e-mail ή sms για όλα τα νέα προγράμματα (προκηρύξεις) που ταιριάζουν στο επιχειρηματικό τους προφίλ.
  • - Εξειδικευμένους ενημερωτικούς οδηγούς για τα προγράμματα ενίσχυσης.
  • - Ενημέρωση για προϊόντα και υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς, που συνδυάζονται με τα επιδοτούμενα προγράμματα και βοηθούν στην ολοκλήρωση της επένδυσης του επιχειρηματία προκειμένου να καλυφθεί η ίδια συμμετοχή.

A Story About