Οι δράσεις μας

Εκπαίδευση Στελεχών Επιχειρήσεων Από Την Τράπεζα Πειραιώς

piraeus bank blog

7 Οκτωβρίου 2019 | 3'

Εκπαιδεύουμε τα στελέχη των επιχειρήσεων

H Τράπεζα Πειραιώς στέκεται με ευθύνη δίπλα στους νέους της χώρας. Το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας Project Future έχει ως στόχο να γεφυρώσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας και να δώσει σε νέους πτυχιούχους τη δυνατότητα να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί και να βρουν τη θέση που τους αξίζει.

Ικανοί και φιλόδοξοι απόφοιτοι των δύο πρώτων κύκλων του Project Future έχουν ήδη απορροφηθεί από επιχειρήσεις συνεργάτες του προγράμματος και μάλιστα οι 9 στους 10 έχουν παραμείνει στη θέση τους και μετά τη λήξη του αρχικού πρώτου εξαμήνου, κάτι που επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδό τους.

Εάν θέλετε και η δική σας επιχείρηση να συμμετάσχει σε αυτή την προσπάθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Project Future στο email employment@projectfuture.gr, ανοίγοντας το δρόμο για περισσότερους άριστα καταρτισμένους νέους στην αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αξιόλογες εταιρείες, οι οποίες θέλουν να επενδύσουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους, εντάσσοντας υψηλής δυναμικής νέους πτυχιούχους. Συμμετέχουν από πολυεθνικές και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις μέχρι μικρομεσαίες εταιρείες και startups.

Το Project Future βοηθά τους νέους πτυχιούχους έως 29 ετών να εκπαιδευτούν σε χρήσιμους πυλώνες εξειδίκευσης: Data science, Java, Sales Excellence, Customer Experience, Digital Marketing, Supply Chain και σε συνεργασία με το ReGeneration Academy, ένα δίκτυο συνεργατών και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, φέρνει τους νέους ένα βήμα πιο κοντά στη θέση εργασίας που τους αξίζει.

Όλες οι πληροφορίες για το πρόγραμμα βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.projectfuture.gr. Το Project Future έχει ολοκληρώσει με επιτυχία ένα χρόνο λειτουργίας, και στους δύο πρώτους κύκλους, τον Οκτώβριο και τον Μάρτιο, υποβλήθηκαν 6.500 αιτήσεις, εκπαιδεύτηκαν 1.094 νέοι σε τομείς που έχουν ζήτηση στην αγορά εργασίας, ενώ μέχρι σήμερα απορροφήθηκε από επιχειρήσεις άνω του 60% των αποφοίτων, ποσοστό που αυξάνεται σταθερά.